Insinööriliiton Roadshow saapuu Riihimäelle keskiviikkona 28.11.2018! Sen yhteydessä sinulla on erinomainen mahdollisuus tulla ottamaan uusi valokuva CV:tä varten. Hyvään kuvaan kannattaa panostaa ja sitä kannattaa päivittää tasaisin väliajoin.  Roadshow:lla pääset kuvauttamaan itsesi ammattilaisella ja saat kuvan vapaaseen käyttöön, vaikkapa LinkedIniin tai työhakemukseen. CV-kuvaus klo 16–18 Riihimäen keilahallilla.

Nyt kannattaa tulla myös verkostoitumaan Afterworkille Riihimäen keilahallille. Voit verkostoitua muiden jäsenten sekä liiton asiantuntijoiden kanssa rennon keilailun merkeissä. Afterwork klo 18–20 Riihimäen keilahallilla.

Roadshow:n yhteydessä voit tulla nauttimaan maksuttoman lounaan ravintola Graniittiin! Ota työkaverisi mukaan. Lounaan yhteydessä keskustellaan ajankohtaisista aiheista, jäsenyyteen kuuluvista palveluista ja eduista. Lounas on tarkoitettu ensisijaisesti jo työelämässä oleville jäsenille ja valmistumisvaiheen insinööriopiskelijoille. Mukana tulevan työkaverin ei tarvitse olla liiton jäsen. Lounas tarjoullaan klo 11–12.30 ravintola Graniitissa Riihimäellä.

 

Lisätietoja ja ilmoittautumisen löydän liiton nettisivuilta.

 

Insinööriliiton Roadshow Riihimäellä 28.11.18